Senaste nytt - Utbildningar för spelare och tränare i Uppland

Informationsmöte om F06/P06

Den 28/1 höll vi en information om distriktslagsverksamheten för flickor och pojkar födda 2006.

Mötet var riktat till spelare födda 2006, ledare och föräldrar och skedde digitalt. Länk till informationskvällen finns här:
Informationsmöte från 28/1 Upplands FF - F/P2006 - (Youtube)

Från Upplands FF deltog Martin Möller (Tjänsteperson spelarutbildning och SU pojk)

Tack Lovisa och Stefan!

Lovisa Delby och Stefan Nilsson har bägge valt att avsluta sina uppdrag som spelarutbildare hos oss på Upplands FF. Se mer info i nyheten.

DUT 6-8 november är uppskjuten!

I går tog SvFF:s Tävlingskommitté beslut angående Gruppspel i Distriktsungdomsturneringen i Uppsala.
Se beslutet genom att klicka på rubriken!

Dags att söka NIU Fotboll!

I år är informationen om NIU Fotboll (Elitidrottsgymnasium) svårarare för elever i årskurs 9 att få ta del av.
Det är inte samma mängd öppet hus och inte heller några gymnasiemässor på grund av rådande pandemi. Är du intresserad av att söka eller känner du som lärare, tränare, vårdnadshavare, kompis någon som bör söka finns här information om hur det går till och vem man ska kontakta. Klicka på rubriken för mer info!

Kallelse till match F04

Den 22 oktober spelar F04 en intern utbildningsmatch på Studenternas IP

Se kallelse här!

Kallelse F05 Träningar

Flickor 05:s DFK Roger Bergman och hans team har tagit ut trupp till två träningar (20/10 & 27/10 (kvarstår tills vidare)) och dubbla matcher den 1 november (Inställt, se beslut) mot Hälsingland.

Se kallelse här

Kallelse till match P04

Den 17 oktober spelar P04 en utbildningsmatch mot Södermanland i Strängnäs som en del i förberedelserna till Distriktsungdomscupen.

Se kallelse här!

Kallelse till träning P04

Den 13 oktober tränar P04 på Studenternas IP.

Se kallelse här

Kallelse till match - Future P04

Den 7 oktober kommer P04 Future spela den uppskjutna matchen mot Södermanland. Matchen spelas inför tomma läktare (ej öppen för publik) på Studenternas IP.

Se kallelse här!

Kallelse Flickor 2004

Fredrik Bernhardsson och hans team har tagit ut truppen till två träningar under oktober. Den 1:a och 8:e oktober samlas och tränar de på Studernas IP.

Se kallelse här!

Inbjudan till Öppna träningar F05

Tisdag 29/9 och Onsdag 7/10 kommer vi erbjuda möjligheten till öppna träningar för F05. Vi erbjuder 24 utespelare + 3 mv per tillfälle. Man får anmäla sig till max ett av tillfällena. Anmälan görs till: roger.bergman@atea.se

Se mer info om träningen och anmälan här!

Kallelse till träning P04

Martin Möller och hans team har träning på Studenternas IP den 22 september.

Se kallelse här!

Inbjudan till öppna träningar F04

Den 1:a (Fullt), 7:e (Fåtal platser kvar) och 8:e (fåtal platser kvar) september kommer flickor 2004 ha öppna träningar på Studenternas IP.
Mer info och inbjudan finns här!

Kallelse till träning P04

Den 25 augusti har vi samling för P04 i Märsta. Se noga i kallelsen om restriktioner för hur vi vill genomföra logistiken!

Se kallelse här!

Kallelse för P05

Efter beslut om att vi i begränsad utsträckning kan genomföra samlingar för våra distriktslag kommer här första kallelsen på ett tag för spelare. Det är P05 som kommer ha samling den 28 juni i Enköping. Se kallelse här!

OBS! Ingen publik är tillåten på träningen. Endast personal från Upplands FF och spelare får vara närvarande. Se kallelse för mer info!

Tränarskap med inriktning på fotboll

Högskolan i Gävle erbjuder i samarbete med Svenska Fotbollförbundet, Gestriklands Fotbollförbund och Gefle IF möjligheten att läsa tränaruttbildning med inriktning på fotboll. Kursen lämpar sig speciellt till dig med tidigare erfarenhet som spelare eller tränare.

Visa fler nyheter
Visa alla nyheter